6 Kasım 2008 Perşembe

OLMUYOR...


geçen seneki maçlardan sonra bu yılkileri izlemek insana ızdırap veriyor. uğur, carlos, maldo ve kazım sabır duvarını zorluyor. kabul etmek gerekirki sonuç iyi ama ilk 20 dakika 2-0 olmadıysa tamamen şans. bir önemli nokta da; acaba alex olsaydı kim oynamayacaktı? bu sorunun cevabı fenerbahcenin ilerleyen maçlardaki performansını gösterecek. iyi bir deivid, iki tane çift yönlü orta saha, bir sol açık ve de mehmet yıldız bu takımın ilacı olur.

DEVRİM ARABALARI


öncelikle ilk post'um. herkese merhabalar.

birçoğunuzun başlıktan anlayabileceği gibi bir filmden bahsedeceğim. filmi izleyip de sonunu görünce medyanın o yıllarda bile ne kadar önemli bir güç olduğu anlaşılıyor. klasik isteyince olur, inanmak çok önemli falan demeyeceğim.

dökümle uğraşan bir mühendis olarak filmi ayrı bir gözle izledim. öncelikle benim gibi genc tüm mühendislerin bu filmi izlemesini öneririm. televizyonda nasılsa izlerim demeyin, bu tip yapımların yapılması için sinemalarda izlenmesinin gerektiğini unutmayın. ha bu arada film gelmiş geçmiş en oyuncu kadrolarından birine sahip!