2 Ocak 2010 Cumartesi

VEFA, SEMİH, FENERBAHÇE KAPTANLARI


fenerbahçe nin alex ten önceki birinci,ikinci ve üçüncü kaptanı bu kulüpten nasıl ayrıldı? bir anlamda kaçarak. sözleşmeleri yenilenmedi, sezon sonu konuşuruz dendi, sonra da oyuncularla bir şekilde anlaşılamadı ve de 3 kaptan aynı anda takımdan ayrıldı. şimdi de 2.kaptan semih in sözleşmesiyle ilgili bir sınav veriyor yönetim, daha doğrusu veremiyor. oyuncunun opsiyonlu sözleşmesi tek taraflı olarak uzatılıyor. aklımıza aurelio olayı geliyor hemen. sözleşmenin tam ayrıntısını bilmiyorum ama uefa bu konuda genelde oyuncudan yana. yönetim semih in sözleşmesini uzatma opsiyonunu kullanmak için bilgi amaçlı bile olsa da semih e haber vermeliydi. şimdi de semih federasyona başvurunca hain ilan edildi. semih isteseydi euro208 sonrası sözleşme yenilememişken bu takımdan ayrılabilrdi. ama yapmadı, belki kariyerinin en yanlış kararını aldı. ama yönetimin oyuncusuna hele ki semih e bu şekilde davranmaması gerekirdi. şimdi ne olacak? semih i bir anda hain durumuna soktular. devre arası kampına götürülmeyeceği bile söyleniyor. ayıptır, yazıktır semih gibi bir oyuncuya bu yapılmamalı.

KAYSERİ NİN TRANSFER BİLMECELERİ


topuz olayı yaz gündemini epeyce kaplamıştı. gökhan ünal ın da takımdan gidişi sancılı olmuştu. şimdi de ali turan. bir yönetici galatasaray la anlaştık diyor, menajer ve de başkan henüz değil diyor. galatasaray cephesi oyuncunun menajeri bize geldi diyor. transferin nasıl yapılacağı kanunlarda açık ama ülkemizde bir türlü bu işleri sorunsuz yapamıyoruz ve de kayserispor hep bu sorunların içinde. neden acaba?
edit: kayserispor ali turan için ankaragücü ile anlaşmış.

29 Aralık 2009 Salı

TRANSFER HABERLERİ

ara transfer başladı. bu transfer döneminde oyuncu ve kulüplerin düşünceleri biraz farklı olacak. oyuncular genelde dünya kupasında oynayabilmek için kendilerini milli takım patronlarına beğendirecek neredeyse 6 aylığına bile olsa oynama garantisi olacak takımlara yönelecek. takımlarsa her zamanki pek çok parametreyi değerlendirip, transfer yapacak. dedikodulara gelince;
  • toni roma ya
  • gago juve ye
  • aguero city ye gidiyor.

andre santos - real madrid haberlerine en çok fenerbahçeliler sevinir herhalde çünkü wederson kadar bile katkı yapmadı fener e. beşiktaş kalecisini buldu. galatasaray eğer sağlam bir stoper bulabilirse hem türkiye hem avrupa da hedeflerine ulaşabilir.