30 Eylül 2011 Cuma

MİLLİ TAKIM KADROSU

Kadro aciklandi. Fb de sezonun ilk 5 macini kaciran gokhan ve emre kadroya cagrildilar. Servet ve selcuk sahin de ayni sekilde. Bu adamlar zaten gunlerdir oynamiyor, milli takıma ne faydalari olabilir ki. Zaten gergin ortamda federasyon ve kulupler bir kez daha karsi karsiya gelecek. Gereksiz islerle ugrasiyoruz.

SONUÇ KÖTÜ

bjk ilk 60 dakika guzel bir pas oyunu oynadi. Simao ve edu dısında takim halinde iyiydiler. Fakat 60. Dakika sonrası yorgunlugun etkisiyle olsa gerek stoke ustunlugu ele gecirdi. Bu dakikalarda carvalhal degisikliklerle takimi toplayabilseydi, sonuc olumlu olabilirdi. Edu forvette cok etkisiz kaldi, simao da beklenenin altinda oynadi. Ustune bir de hakemin sacma penaltisi eklenince bjk puansiz döndü. Stoke city tipik eski ingiliz futbolu oynadi. Crouch a bel baglamislar, kornerler taclar gol planlarinin en basinda geliyor. Bir hayli cirkef oynadiklarini da belirtmeliyim. Ama pulis 60. Dakika civari 3 oyuncu degisikligini art arda yapip, ruzgari takimina cevirmeyi bildi.

25 Eylül 2011 Pazar

ANCA BU KADAR

Fb kayseri karsisinda istahli basladi, golu de erken buldu. Sonrasinda da idare etti. Cok ciddi bir travma yasayan takim onemli 3 yabancisini kaybetmisti, ustune emre, gokhan, selcuk ve serdar gibi bu yilin temel direkleri de sakatti. Bunlar da yetmezmis gibi takim ilk 4 macini 11 gunde oynadi. Ve takim bu 11. Gunde kayseri deplasmanindan 3 puani aldiysa oyundan bahsetmemek lazim. Takimda muthis bir konsantrasyon var, mucadele gucu ust duzeyde. Ek olarak dun yobo muthis oynadi.