21 Kasım 2009 Cumartesi

BEŞİKTAŞ:3 FENERBAHÇE:0


sonuç 1.gol sonunda belli oldu. 1. gole kadar fenerbahçe daha iyi takım olduğunu gösterdi. ama gol gelince ki fenerbahçe adına çok acemice yenmiştir(emre sakatken neden devam eder yat yere takımı eksik bırakma defansta, 'golü atan fink'), işler tersine döndü. daum da ilginç kararlar verdi, geriye düşmesine rağmen vederson u soktu. bir de fenerbahçe ilginç bir şekilde yıllardır bu tip deplasmanlarda rölantide oyun oynuyor. halbuki ne zaman dikine oynasalar pozisyona girdiler. takım tembelleşmiş durumda.
carlos un oynadığı futbola avrupa nın hiçbir takımı müsade etmez. çok rahat bir şekilde penaltı yapıyor, rakibin önüne top indiriyor ve kimse de napıyorsun carlos demiyor. büyük takımlar böyle oyuncuları kaldıramazlar, kim olursa olsun kaldırmamalılar.
kazım a da müsade etmez kimse, sürekli rakibe, hakeme itiraz.
güiza çarşamba gol atıp, fener e gelince mi sakatlanıyor acaba...
beşiktaş a gelince...
konsantre oynadılar, yarışa katıldılar, üzülmez hayatının en iyi ortalarını yaptı. ama yine de hala çok iyi takım değiller. yani bir şeyler eksik hem takımda hem denizli de. hala serdar özkan la başlıyor oyuna.

18 Kasım 2009 Çarşamba

CEMAL DALGA


gerçekten olacak iş değil...

ancak türkiye de olur böyle bir gündem. önce derbide çıkan olaylar sonra da bu ilginç durum. elleri kolları bağlı, çareyi komple infazda bulmuşlar. utanç verici bir yönetim için tabii, çözülmüş ve de temizlenmiş değil hala.

16 Kasım 2009 Pazartesi

DE NIGRIS GİTTİ


ister ekmek parası deyin, ister futbol sevgisi, ister gözükaralık...

türkiye de onun için futbol oynayamaz raporu olmasına rağmen futbola devam türkiye dışında devam edip kalbine yenildi de nigris.