19 Ocak 2012 Perşembe

Real Madrid: 1 Barcelona: 2

Bir tekrar maci izledik sanki. Yine erken gole ragmen real kaybetti. Mourinho ya dunyanin en iyisi diyenler evinde ust uste ezilerek barca ya yenilmesine ne diyecekler acaba. Barca yine; Real in sinirlerini bozan bir oyun oynadi. Coentrao ve xabi basta olmak uzere takim giderek pepelesiyor. Camp nou da da benzer bir tablo izleriz.

F4 HAYALİ

Fb ulker in bu yılki goruntusu itibariyle f4 uzak gorunuyordu, fakat ilk tur lider gecilince bir umut belirmisti. Kazan macinin 2.yarisi herseyi bir kez daha netlestirdi. 17 sayidan goz gore gore bu mac gidiyorsa bazi seyleri sorgulamak gerekiyor. F4 isteniyorsa teknik ekip ve kadroyla ilgili bazi seyleri bir kez daha gozden gecirmekte fayda var. Bu yılki Transfer tercihleri, vidmar israri, ustune bir de sakatliklar eklenince gecen yılki duzenin tamamen dısına cıkıldı. Puan olarak cok bir sey kaybedilmis olmasa da bu gruptan 2. cikmak demek elenmek demek. Kaldı ki cikmak da garanti degil.

17 Ocak 2012 Salı

FAZLA FORVETTEN ZARAR GELMEZ

Daha once de bu baslikta yazilar yazmistim. Gol futbolda hersey malum ama takimlarimiz bazen oyle degilmis gibi yapiyor. Tamam bu yıl ozellikle fb adina durumlar karisik ama ziegler i, yobo yu kiralik da olsa organizasyonuna katabiliyorsan sayica eksildigin yere takviye yapacaksin. Ya da altyapidan oyuncu cikarip donem donem sans verip zor gunlere ısıtacaksin. Samsun un gekas i alabildigi bir duzende sezonun 21. Macinda 95 dogumlu oyuncunu kurtarici diye sahaya surmemis olacaksin. Niang, guiza, hatta gokhan unal gitmis, gelen bir tek bienvenu. Organizasyon hayatin her alaninda onemlidir, fakat ekip halinde yapilan islerde daha da onem kazanir. Rijkaard doneminde barcelona transferin son gunlerinde edmilson u transfer ettiginde lyon uzerinde 24 saat gecmeden cris i basina tanitmisti bile. Cris bugun hala lyon da. Kadron kac kisi olursa olsun herbirini gidecekmis gibi dusunup, yerlerine alabilecegin oyuncu icin calisma yapmak zor bir sey olmasa gerek.