26 Eylül 2009 Cumartesi

ALBAY LANDA


filmi izleyenler başlıktan ve resimden hemen anlayacaklardır. tarantino yapmış yine yapacağını...

senaryosu, kurgusu güzel bir film. fakat filmde herşeyden çok öne çıkan isim Christoph Waltz olmuş. müthiş bir oyunculuk sergilemiş ve de filmin önüne çıkmış, brad pitt ve tarantino buluşmasında hem de.

21 Eylül 2009 Pazartesi

DAUM DAN DAHA FAZLASINI BEKLEMEYİN


daum aynı daum...

3 sezonda mantalitesinde herhangi bir değişiklik olmadığını kesin bir şekilde anladık artık. öyle rotasyonmuş, 17-18 kişilik hazır kıta bir kadroymuş, genç oyuncu kazanımlarıymış düşünmüyor. zaten hiç düşünmedi. bunu bile bile geri getirildi takımın başına. artık yapacak bir şey kalmadı. değişmiş olabileceğini düşündü herkes. bir de elinde oldukça geniş bir kadro var. bu oyunla da fenerbahçe zor şampiyon olur. artık aziz silin mi yapılır, aykut a neşter mi vurdurulur bilemem ama önümüzdeki haftalatda böyle başlıklara herkes hazır olsun. son olarak daum iki sonra takımın istediği oyunu oynayabileceğinden bahsetti. bazen gerçekten kuşkuya düşüyorum bu daum un türkiye yi ne kadar iyi tanıdığına düşündüğümde.

20 Eylül 2009 Pazar

DENİZLİ İLGİNÇ ADAM


her hareketiyle farklı bir adam mustafa denizli...

bu aldığı kararların tamamına katıldığım, ya da futbol mantalitesini benimsediğim anlamına gelmesin. belli ki olaylara bir çoğumuzun belki tamamımızın baktığı açıdan bakmıyor. bu görev yaptığı her yerde geçerliydi. böyle bir futbol adamı ülkemiz için gereklidir. büyük ihtimalle de beşiktaş kariyeri bitmiştir. ama kariyeriyle, açıklamalarıyla, hareketleriyle mustafa denizli türk futbolunun önemli şahsiyetlerinden biri olarak kalacaktır. burada önemli bir görev de beşiktaş camiasına ve yönetimine düşüyor. onun ismini tartışmaya açmadan bu sorunu halletmeleri gerekir.