16 Aralık 2011 Cuma

FINAL FOUR HAYAL

Bu yıl euroleageu final four u istanbul da oynanacak. Takimlarimiz da ciddi butcelerle, onemli transferlerle sezona girdiler. Dün oynanan maçlarla top16 ya bir maç haftası kaldı. Genel tabloya bakınca bu sezon f4 bizim için biraz hayal gibi. Gs nin zaten oyle bir iddiası yok ayrıca bu sezon turk takimlari arasında avrupa daki bence basarılı takım. Efes in israil deki, fb nin de istanbul daki hali f4 için pek ümit vermedi.

15 Aralık 2011 Perşembe

İNTİHAR

Fb ülker resmen intihar etti. Evinde kaybetti, lider çıkacağı bu garip grupta şansını zora soktu. Son maçta kazanmak gerek.

14 Aralık 2011 Çarşamba

BU KADARI OLMAZ

Emre kadro dışı degilim dedi. Yaşça küçük oldugu için özür diledi. Peki dün neden antrenmana alınmadı. Cristian ile aynı ortamda nasıl birlikte olacak? Haftasonu kadroda olacak mı?

13 Aralık 2011 Salı

KANGREN

Aykut Kocaman tek yetkili oldugundan beri sorunlu oyunculari kadrodan uzaklastirdi. Kimisine zaman verdi (kazım), kimisini hic beklemedi (deivid). Bazisini tamamen sildi sandık (santos, cristian), ama sonra dönüp, o oyunculardan verim aldı. Emre olayi bunlardan tamamen bagimsiz ve buyuk bir olay. Emre nin mental disiplinsizligi eskiden beri sure gelen bir durumdu. Milli takimda bu durum zaman zaman zirve yapti. Fb de ise bu yıl emre gerilimi yavas yavas tırmandırdı. Saha icinde aykut kocaman ın otoritesini sarsacak hareketler yapti emre. Gokhan la olan saha ici tartismasi, arenadaki derbideki devre arası ve son bursa maci ve sonrasi. Aykut kocaman emre nin takim icin sorun oldugunu dusundugum an Emre burda olmaz demisti. Sonuc ortada.

Emre nin fb ye dönmesi bu saatten sonra zor. Emre için de yurtdışı en iyi tercih ama bu cv ile nereye gider bilemem.

11 Aralık 2011 Pazar

FIRSAT KAÇTI

Gs iki mactir oldukca iyi oynuyor, takimda taslar yerine oturmus gorunuyor.
Ben baska bir konuya deginecegim. Yabanci madde olayi turkiye de hakemler tarafindan hep idare edildi. Bugunku mac bir firsat olabilirdi. Keske hakem tatil edebilseydi, arkasinda da duran olsaydi.

BARCA MEYDAN OKUDU



Barca muthis oynadi. Real bu yil sampiyon olsa da bilecek ki barca dan daha iyi degil. Real daha avantajli olamazdi. Hem puan olarak onde, hem maca onde basladi ama arkasini getiremedi. Barca once soku atti, sonra klasik oyununu oynadi. Mourinho hamleler yapti ama sag acikta oynayan alves e bir care bulamadi. Xavi ve iniesta ya deginmiyorum artik. Alexis usta isi bir gol atti. Kisacasi yine bilindik goruntuyu tekrar gorduk. Barca Bu yilki durum itibariyle son yillarin en onemli zaferini kazandi. Real kazanabilecegine ilk defa bu kadar inanmisti, yine olmadi. Ayni zamanda psikolojik bir cokuntu bu.