24 Haziran 2011 Cuma

SELCUK İNAN



Cok tartisildi transferi ama kuskusuz en kotu sozleri eski baskani soyledi. 2 yil top oynamamis selcuk. O zaman neden saglikli oldugu her mac 11 deydi derler adama. Yoneticiler bazi kurallari bilmiyor gibi davraniyorlar. Selcuk isteseydi ocak ta bir takima imza atip bunu gizleyebilirdi. Buna ragmen sadri sener kotu sozler sarfetti. Neden selcuk u ellerinde tutamadiklarini dusunmeliler.

Galatasaray

En zor is onlarinki... Ciddi eklemeler ve eksiltmeler yapmalilar. Bir kismini gerceklestirdiler. Buyuk isimleri ortaya attilar, taraftarda ciddi beklenti olustu. Kamp donemi en cok gs icin onemli. Kaleci, orta saha, kanat ve forvete kesin transfer yapacaklar. Ne kadar once bitirirlerse o kadar iyi.

23 Haziran 2011 Perşembe

Besiktas

Herseyden once transferi bitiremediler. Orta saha ve kaleye takviye yapacaklardir. Fernandes belirsiz. Yillardir ugrastiklari siskin yabanci sayisiyla yine karsi karsiyalar ve bu durum artik normal karsilaniyor. Tabata, fink, ferrari, holosko ve hatta sivok un durumu belirsiz. Gurbetcilerin performansi onemli fakat gerekli sabirla oynatilmayacaklari da kesin gibi. Biraz plansiz gibiler onumuzdeki 15-20 gun cok onemli.

Trabzonspor

Lig siralamasindan devam edelim. Orta saha ve hucum 6lisindan yarisini, savunmadan egemen i ve de yedek ceyhun u kaybettiler. Yerlerini fiziki olarak doldurdular. Muhtemelen bambaska bi takim izleyecegiz. Senol gunes in ustaligi, karmasik oyunculardan verim alabilmesi avantajlari. Son halil hamlesi yerli kontenjani icin onemli, fakat performansini merak ediyorum. Fb gibi transferleri bitirerek kampa baslayacak olmalari artilari.

TRANSFERLER - Fenerbahce

Degerlendirmeye sampiyonla baslayalim. Fb su ana kadar iskelet kadrosuna alternatif ilaveler yapti. Yobo belirsizligi disinda kadroda eksilme yok. Buyuk ihtimalle alinacak yabanci bir orta sahayla transfer kapanacak. Bu oyuncu cok kilit konumda. Kalite ve uyum birlikteligi takimi yukarilara cikarabilir. Guiza ve bilica potansiyel sorunlar olarak goruluyor. Oturmus kadroya kaliteli eklemelerin kamp oncesi yapilmis olmasi avantaj.

YENİDEN...

uzun bir aranin ardindan yeniden postlara basliyorum.