28 Kasım 2009 Cumartesi

EL CLASICO


genel itibariyle barca-inter maçına yakın bir oyun bekliyorum. ibra ve messi nin de oynamasıyla barca favori ama geçen sezonun ilk yarısında barca oldukça favoriyken bile zor almıştı maçı. yine derbidir favori olmaz deyip madrid e açık kapı bırakalım ama önce barca sonra real in çok çok razı olacağı beraberlik çıkabilir oyundan. ronaldo-kaka-raul bakalım nou camp da ne kadar top görecek?

BELLİYDİ


hani derler ya perşembenin gelişi... aynen öyle. beşiktaş maçından önceki 3 haftalık arada yapılan tatiller, sakat oyuncuların çokluğu, üzerine bir de cezalıları koyunca fenerbahçe fizik olarak tamamen bitik durumda çıktı sahaya. zaten seyirci de yok. carlos ve güiza ya verilen ödünlerin diğer oyuncular kanadından bir yansımasını da bekliyordum. beklediğim gibi de oldu. takım gerideymiş diye düşünen, saldıran, top oynamaya çalışan, varolan duruma isyan eden tek bir oyuncu yok. böyle olunca da yenilgi kaçınılmaz oldu. ciddi bir otorite boşluğu var. acil önlem almak gerekiyor. gidişat pek iyiye değil, bu görüntü takım eskişehir den de çıkamaz.

26 Kasım 2009 Perşembe

TRABZON vs. ŞENOL GÜNEŞ


şenol güneş 3. kez trabzon un başına geçiyor. 2 tarafta oldukça istekli. hadi trabzon un şenol güneş i istemesini anlıyoruz bu dönemde ondan daha iyisini bulacak değiller, ama şenol hoca da ilginç bir biçimde istekli. şehirde çalışmanın ne kadar zor olduğunun kulübün yönetiliş tarzını ve takımın durumunu bildiği halde adeta koşarak takımın başına geliyor. anlaşılan hoca memleket hasreti çekiyor. inşallah takımın başında uzun süre kalır. ayrıca hocanın neler yapacağını da merakla bekliyorum.

24 Kasım 2009 Salı

FUTBOLDA DÜN YOK

barcelona bugün kaybeder, rubin de kazanırsa bunu sık sık duyarız bu sezon sonuna kadar...
barca messi, abidal ve marquez in yokluğunda inter in karşısına çıkıyor. kazanmaktan başka bir şey düşünmezler ancak oldukça zor maç, üstüne bir de haftasonu real madrid maçı var. geçen sezonun tüm kupaları toplayan guardiola için geçen pazar oynanan bilbao maçını da düşününce geçen sezonun ilk 2 haftasından sonra en gergin süreçten geçiyor diyebiliriz. bakalım bu gece ve haftasonu neler gösterecek.