6 Ağustos 2009 Perşembe

NERDE O ESKİ FORMALAR - 3

manchester united 98-00 iç saha forması...
efsane reklam sharp...
umbro nun yaptığı en iyi formalardan biri...
kırmızı şeytanların ligde ve avrupa daki en iyi yılları...
Keane, Yorke, Cole, Beckham bu formayı giydiler

CITY NE YAPAR?

premier ligde ilk 4 malum yıllardır değişmiyor. dönem dönem onlara yaklaşan takımlar oldu ancak araya kimseler giremedi. bu yıl sanki durum farklı olacak. liverpool ve arsenal kadrolarından önemli oyuncuları sattılar. yerleri de henüz dolmadı. bu dörtlünün arasına girebilecek tek takım city gibi duruyor. müthiş bir yatırım yaptılar, transfere de son noktayı koymadılar. martin o'neill city ligi kazanabilir dedi mesela. ben o kadar ileriye gidebileceklerini düşünmüyorum ama 3. veya 4. sıra onların olabilir.

5 Ağustos 2009 Çarşamba

PEÇETEYLE YÖNETİME İSTEK YAPMAK

dün real madrid e transferini tamamlayan xabi alonso liverpool yönetimine ayrılmak istediğini yazılı olarak iletmişti. alonso nun izinden giden diğer bir oyuncu everton lı joleon lescott oldu. o da meslektaşı gibi man.city e transfer olmak için aynı yolu kullanıp, everton yönetimine ayrılmak için yazılı bir şekilde başvurmuş. ne kadar kibarlar değil mi?

LIVERPOOL NEREYE ?

5-6 sezondur devamlı olarak transfer sezonunda ciddi paralar harcayıp, önemli transferler yapan liverpool, bu yıl kriz etkisiyle olsa gerek frene bastı. sadece glen johnson ı, oldukça yüksek bir bonservisle aldılar. dün de orta sahanın önemli ismi benitez in beraberinde getirdiği xabi alonso yu satarak orta sahada ciddi olarak zayıfladılar. elde mascherano, lucas leiva ve gerard kaldı. gerard ı benitez in daha ön bölgede düşündüğünden hareketle liverpool un bu bölgeye transfer yapacağı kesin. ilk hedef krizin pençesindeki roma gibi görünüyor. aquilani nin ismi ciddi biçimde liverpool için geçiyor artık. tabii bir de mascherano nun da takımdan ayrılma ihtimali var ki o zaman liverpool orta sahası iyice zayıflar.

3 Ağustos 2009 Pazartesi

BEŞİKTAŞ VE ŞAMPİYONLAR LİGİ

toraman bir an önce takıma dönmeli ve de stoperdeki yerini almalı. çünkü beşiktaş a eldeki kadrodan orta sahayı fink ve ernst le birlikte üçleyecek bir savaşçı lazım. bu isim de çok ideal olmamasına rağmen sivok tur. bu üçlü dışındaki tercihlerde beşiktaş özellikle deplasmanlarda çabuk çözülecektir.

ALEX ARTIK PUMA GİYİYOR

türkiye ye geldiğinden beri adidas ın klasik model, sade tasarımlı kramponlarını tercih eden alex, yaptığı yeni sponsorluk anlaşması sonucunda puma giymeye başladı.

2 Ağustos 2009 Pazar

HIRVONEN TAM GAZ


mikko hirvonen finlandiya dan galip ayrıldı. 2. olan loeb le arasındaki puan farkını 3 e çıkardı, sezonun kalanı bu iki pilot arasındaki mücadeleye sahne olacak. merakla beklediğim raikkonen ise 23 etaplık yarışın 19. etabında kaza yaparak 15. durumdayken, yarış dışı kaldı, ancak tüm otoriteler raikkonen in bu haftasonuki performansından övgüyle söz ediyor. raikkonen de kaza yapmasalar bile aracındaki motor sorunları nedeniyle yarışı bitirmelerinin zaten mümkün olmadığını belirtti

raikkonen in kaza sonrası aracı: Abarth Grande Punto S2000